Kémek krémje: könyvajánló

borito_200.jpg

Kedves olvasó,

egy érdekes olvasmányt ajánlok a figyelmébe. A Kémek krémje című, 2015 októberében a Göncöl Kiadó gondozásában megjelent könyvem híres (vagy éppen hírhedt) titkosszolgálati emberek rövid (átlagosan 15-20 oldalas) életrajzát  és szakmai pályafutásának leírását tartalmazza közérthető, könnyed, ugyanakkor (reményeim szerint) informatív és szórakoztató formában.

A könnyebb tájékozódás érdekében itt alul olvashatja a könyv tartalomjegyzékét. tartalom.jpgAmint az látható, az életrajzok mellett a négy legismertebb külföldi hírszerző szolgálat (az amerikai, az orosz, a brit és az izraeli) bemutatására is sort kerítek. A kötet végén van egy 41 címből álló, általam a cikkek írása során felhasznált irodalom (ebből 28 magyar nyelvű) mindazoknak, akik kedvet kapnának további olvasásra és elmélyülésre.

A könyv hátsó borítóján röviden megfogalmaztam az üzenetem az olvasók felé, ehhez nem tudok (és nem is akarok) mást hozzátenni.  hatlap.jpg

A könyv megrendelhető a Libri, a Líra és a Bookline webshopjaiban, de a valódi könyvesboltokban is elérhető, így mindenki kiválaszthatja a neki legrokonszenvesebb beszerzési módot és helyszínt. Arra kérek mindenkit, hogy az Alexandrákban ne keresse, de ha mégis megtalálná, ne ott vegye meg, köszönöm!

Amennyiben meg szeretné osztani velem (és a többi olvasóval) a véleményét, itt alul, a hozzászólásoknál megteheti, ha pedig a könyv sajtóvisszhangjára kíváncsi, vásárlás előtt ezekbe is belenézhet:

Magyar Hírlap 

Népszabadság 

A Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat Szakmai Szemléje

Magyar Nemzet

Librarius

Lánchíd Rádió

Kellemes olvasást, jó szórakozást kívánok: 

tiboru 

Hozzászólás